Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd

Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Shengda
Aantal werknemers: 100~150 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 300million - US$ 500 million
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 70% - 80%
Beschrijving bedrijf
      De Communicatieapparatuurco. van Shenzhenshengda, Ltd is één van de professionele antennefabrikanten (verklaarde ISO9001) geweest, die in 2009 werd gevestigd en in Shenzhen werd gevestigd die ons toelaat om van geschikt vervoer aan de wereld te genieten.

 

        De fabriek bezet meer dan 3.000 vierkante meters met inbegrip van assemblageworkshop, die workshop verwerken. testgebied, pakhuis, en geavanceerd materiaal om ons product te produceren en te testen. als far-field testende kamer van de de analysatorenmicrogolf van het systeemnetwerk.

 

      De Communicatieapparatuurco. van Shenzhenshengda, Ltd nadruk bij het ontwerpen, producerend en op de markt brengend, onze regelmatige producten is antenne van TV van VHF/UHF de digitale HD, GPS-antenne, GSM/3G, 2.4G/3.5G/5.8GHZ, 4G/LTE-antenne, MIMO-antenne zoals rubberantenne, plafondantenne, glasvezelomni antenne, etc. zet de muur antenne, Yagi-antenne met op. Vooral voor antenne dvb-T/T2, verwerft de nieuwe ontwerpantenne positief terugkoppelt van alle klanten met uitstekende prestaties. Tot nu toe hebben wij meer dan 100 stijlen van antenne ontwikkeld Sommige punten zelfs een octrooi door zelfontplooiingsprogramma's hebben verkregen. Wij hebben met één of andere grote klant in de binnenlandse markt zoals HUAWEI, ZHONGXING, China Telecom, China Mobile samengewerkt en sommige TV-posten, zijn wij hun exclusieve leverancier toe te schrijven aan superieure kwaliteit en stabiele prestaties.

         

          De producten van het bedrijf worden uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Europa, Zuid-Afrika, Japan, het Midden-Oosten, Zuidoostaziatische landen. Het bedrijf heeft een sterk ontwerpteam, is de productkwaliteit jaar na jaar beter, wordt het productieproces constant bijgewerkt, makend het product meer perfect.

 

          De kwaliteit is belangrijk voor ons en voor de klant, is de vraag van de cliënt opperst. Wij creëren een gemakkelijkere, minder dure en uiterst bevredigende manier van zaken. Ernaar strevend om het verbeteren van resultaten door onze het ononderbroken vernieuwen en van de technische ingenieur inspanning te bereiken, creëren wij waarden om de antenne aan uw nauwkeurige vraag te draaien.


          Wij waarborgen elke antenne die wij door netwerkanalysator moet worden getest om de perfecte kwaliteit vóór levering te verzekeren hebben aangeboden. Samengewerkt met vele cliënten overzee van meer dan twintig landen, zullen wij uw ideale OEM/ODM-partner voor de antenne zijn.

 

Contactdetails:

 

De Fabriek van China:

5F, de Industriezone van Hanguang, de 4de Weg van ChuangYe, Ailian Longgang, Shenzhen

Tel.: +86-755 - 89985492

Fax: +86+755-89916753

Contact e-mail: may@sdantenna.net

 
Certificaat
Standaard:ISO9001
Aantal:51817Q01694R0S
Uitgiftedatum:2017-05-05
Vervaldatum:2020-05-04
Scope / Range:Development and production of antenna for communications surrounding equipments
Uitgegeven door:Shenzhen Zhongbiao International Certification Co.,Ltd.
Standaard:ISO14001
Aantal:51818E02498R0S
Uitgiftedatum:2018-06-11
Vervaldatum:2021-06-10
Scope / Range:Development and production of antenna for communications surrounding equipments
Uitgegeven door:Shenzhen Zhongbiao International Testing & Certification Co.,Ltd
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal